Beauty

De huid is ons grootste orgaan en staat bloot aan vele invloeden. Het klimaat, wisseling van seizoenen, leefwijze, voeding, onze leeftijd en nog veel meer zaken zijn van grote invloed op de conditie van onze huid. Een gezichtsbehandeling in de 4 tot 6 weken is niet alleen heerlijk ontspannend, maar vooral ook noodzakelijk om je huid in een goede conditie te krijgen en te houden.

Dit in combinatie met de beste producten en begeleiding vertraagt het verouderingsproces zichtbaar en verhelpt huidproblemen te voorkomen.

In 2007 heb ik de specialisatie dermatologie afgerond. Hierdoor worden huidaandoeningen, (kleine) huidafwijkingen of infecties eerder gediagnosticeerd, waardoor snel en adequaat actie ondernomen kan worden. Toegespitste behandeling kan direct beginnen, of eventuele doorverwijzing naar de huisarts en dermatoloog, wordt goed onderbouwd geadviseerd.

De huid kan alleen gezond zijn als zij zich in haar natuurlijk evenwicht bevindt. ALCINA-Cosmetic heeft  in samenwerking met toonaangevende huidklinieken een individueel verzorgingssysteem ontwikkeld dat de beste eigenschappen van de geneeskunde en de cosmetica bij elkaar brengt. Hiermee kan Fuzz-et Beauty u een totaal oplossing aanbieden in de vorm van een optimaal gedoseerde combinatie van de werkzame bestanddelen, die doelgericht zijn afgestemd op de behoeften van de verschillende huidtypen.

Tegelijkertijd zijn de producten betaalbaar, zodat ze toegankelijk zijn voor een breed publiek.

beauty mogelijkheden