Bedrijven

Ook enthousiaste en fitte medewerkers?

Bedrijfsmassage

Massage op het werk aanbieden levert productiviteitswinst op. Uit onderzoek blijkt dat massage op het werk het verzuim terugdringt en de medewerkers gezond en fit houdt. Het resultaat van (stoel)massage op het werk: enthousiaste en fitte medewerkers die beter in hun vel zitten en minder verzuimen.

Massage op kantoor

Massage op kantoor zet uw mensen, uw afdeling en uw bedrijf in beweging. Het motiveert en stimuleert en zorgt voor meer veerkracht bij uw medewerkers. Ik bied maatwerk voor iedere werknemer zodat de massages altijd aangenaam en het gewenste resultaat opleveren. U wordt dus iedere keer door dezelfde massage-therapeut behandeld die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Dat komt de privacy ten goede. Mijn individuele benadering vergroot het effect en het resultaat van massage op kantoor.

Voordelen van massage op het werk

  • Preventie van werk gerelateerde klachten plus minder en korter verzuim.
  • Vermindering van bestaande klachten;
  • Verbetering RSI gerelateerde klachten;
  • Een betere hantering van werkdruk en een aangename werksfeer;
  • Een betere werkhouding en een optimaal gebruik van de werkplek;
  • Gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Wat kost massage op het werk

Bekijk hieronder de gunstige tarieven zodat ook uw bedrijf kan profiteren van de voordelen van massage op kantoor. Met bijna 10 jaar ervaring neemt Fuzz-et uw organisatie van massage op het werk professioneel voor u uit handen. Heeft u vragen? Bel 06-185 10 787, of neem contact op via info@fuzz-et.com.

Het is ook mogelijk om op jaarbasis een aantal behandeluren af te nemen, welke door u of uw medewerk(st)ers in de praktijk van Fuzz-et geconsumeerd kunnen worden.

Sluit Menu