Body

Een therapeutische diepe weefsel massage, perfect om spierspanning, overbelasting en spiervermoeidheid te bestrijden. Of een ontspannende, stress reducerende massage.

Technieken die tijdens de massage worden toegepast zijn een combinatie van technieken uit o.a.  sport massage, triggerpointtherapie, Japanse massage en Zweedse/klassieke massage, afgestemd op uw fysieke gesteldheid.

Uitgebreide kennis over anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam heb ik opgedaan op het C.I.O.S. gevolgd door diverse specifieke massage opleidingen.

Voor mijn therapeutische massagebehandelingen werk ik direct samen met diverse fysiotherapie- en verloskundige praktijken, om voor u optimaal resultaat van uw behandelingen te bereiken. Zo kunnen door wederzijdse doorverwijzingen, uw behandelingen goed worden ondersteund en (na-)behandeld. Waar nodig zal overleg worden gepleegd met de behandelend therapeut. 

In samenwerking met diverse fysiotherapiepraktijken in Tilburg kunnen de massages ook gecombineerd worden, ter ondersteuning of nabehandeling van fysiotherapie. Waar nodig zal er samenspraak met de behandelend therapeut plaatsvinden.

Fuzz-et heeft zich tevens gespecialiseerd in massage voor hardlopers.

Geen van de massages zijn erotisch of seksueel getint!!

massage mogelijkheden