let your body & soul chill

Contact

Stuur een bericht

Email

info@fuzz-et.com

Telefoon

06 185 10 787

Adres

Wijboschstraat 12 Tilburg

Social Media

F.A.Q.

Kan massage uitkomst bieden bij hoofdpijn en spanningsklachten?

Jazeker! De Aroma Holistische massage van 45 minuten biedt uitkomst. Een duo van een vloeiende gezichts-, nek- en hoofdmassage met daarbij het gebruik van aromatische oliën en de masseur masseert met handen en onderarmen. Gevolgd door een drukpuntmassage en lymfedrainage om ontspanning te bevorderen en afvalstoffen af te voeren. Deze behandeling kost €45,00.

Zijn de massages erotisch van aard?

Nee, de massages bij Fuzz-et zijn niet erotisch van aard en behoort ook niet tot de mogelijkheden.

Annuleringsvoorwaarden?

Annulering en wijziging dient tenminste 24 uur van te voren plaats te vinden. Bij annulering binnen 24 uur, worden de volledige behandelkosten in rekening gebracht:

- Bij annulering binnen dit termijn, zal bij afspraken welke plaats vinden vanaf 18:00u in de avond en op zaterdagen een extra bedrag van €5,- in rekening worden gebracht.
- Bij het niet komen opdagen/No Show voor een afspraak vanaf 18:00u of op zaterdag zal een extra bedrag van €10,- in rekening worden gebracht.
- De kosten voor het annuleren of verzetten van een behandeling als gevolg van ziekte binnen het annuleringstermijn is altijd € 10,-. Dit is maximaal 2 keer toegestaan, bij een derde keer wordt het volledige bedrag voor de geboekte behandeling in rekening gebracht.

Sluit Menu