Gezichts behandelingen

gezichts behandelingen

Korting bij meerdere behandelingen

Profiteer van korting op gezichtsbehandelingen met een ritten kaart: 

5 ritten = -10% korting
10 ritten = -15% korting

Voorwaarden:

 • Vooruitbetaling noodzakelijk
 • Niet overdraagbaar op andere personen
 • 5 behandelingen dienen binnen 25 weken geconsumeerd te worden
 • 10 behandelingen dienen binnen 50 weken geconsumeerd te worden
 • Verlenging van het termijn is niet mogelijk
 • Niet inwisselbaar voor ander type behandeling/massage

Voor seizoensgebonden specials, klik hier.

Cadeaubonnen

De verschillende behandelingen, maar ook de ALCINA producten zijn ook geweldig om cadeau te geven in de vorm van een mooi verpakte cadeaubon.

Fuzz-et heeft deze specifiek voor de vrouw én de man. 

 • Mini facial €55,-

Een manuele, diep reinigende en verzorgende gezichts- en decolleté behandeling, die wordt afgestemd op uw huidconditie, om uw huid in optimale conditie te brengen en houden.
(Incl. reiniging, scrub/peeling, stomen met warme kompressen, verwijderen van onzuiverheden/milia, masker en crème)

 • Complete facial €62,95

De mini-facial, uitgebreid met een ontspannende nek, schouder, decolleté en gelaatsmassage. Een perfecte combinatie van huidverbetering en ontspanning.

 • Intense comfort facial €67,95

Een nieuwe visie op gezichtsbehandelingen met gebruik van, diepe, ontspannende manuele technieken van vingertoppen tot ellenbogen,. Het “cocoonen” van het gelaat en 20 minuten durende massage van gelaat, decolleté, nek, schouders, hoofd en haar. Hierbij gebruikt de schoonheidsspecialist haar volledige handen én onderarmen, wat u in een totaal andere wereld brengt. De stevigheid en omvattende handgrepen geven u een intens gevoel van geborgenheid en ontspanning.

 • Tiener facial ( Tot 18 jaar) €42,50

Ook de jonge huid heeft verzorging nodig. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Dit geldt voor zowel meisjes als jongens. Goede gerichte reiniging en verzorging heeft een groot effect op de ontwikkeling en uitstraling van de jonge huid. Deze reinigende en verzorgende behandeling geeft ook inzicht in hoe deze verzorging het beste kan gebeuren.

 • Recipe for Men: Speciaal voor de man! €67,95

De gebruikte technieken van deze behandeling zijn aangepast op de specifieke huidkenmerken en baardgroei van de man. Stevige handgrepen en massage van gelaat, hoofd en schouders zorgen voor ontspanning en een verfrist gevoel direct na de behandeling. De verzorgingsproducten van ALCINA zijn zorgvuldig geselecteerd voor de speciale behoeften van iedere man en mannenhuid.

Speciale gezichts behandelingen

 • Lypo Bindweefsel gezichtsbehandeling los €65,00
 • Lypo Bindweefsel kuur van 10 behandelingen €550,00

Lypossage van het gezicht, een rejuvenation gezichtsmassage ofwel een verjongingskuur.  Met Lypossage van het gezicht krijgt u na het reinigen en voorbereiden van de huid met een speciale olie een stevige gezichts- en hals massage met als doel de rimpels in het gelaat minder diep te maken, de hangende oogleden te verminderen en wallen onder uw ogen weg te halen. Tevens wordt de slapper wordende huid onder uw kin door massage gladder.

Lypossage van het gezicht heeft het beste effect in een kuur van 10 behandelingen verdeeld over een periode van 12 -14 weken.

De kuur kan in twee termijnen worden voldaan: behandeling 1-6: €450,- ( incl. 10% korting op huidverzorgingsproducten afgestemd op uw huid) en behandeling 7-10 €100,-
Deze behandeling kan tevens worden gegeven vóór en na een face lift of cosmetische correctie. Hierdoor geneest het weefsel sneller, mooier en littekens worden zachter en minder rood. Deze behandeling is ook sterk aan te raden voor een rijpere of rokershuid.

De massage heeft door de invloed op de tonus van de mimische spieren een natuurlijke liftende werking op het totale gelaat. Dit komt doordat er veel op de facies wordt gewerkt. Die worden waardoor elastischer en trekken dan de spiertjes strak.

Doordat in het gezicht de spiertjes meestal vast zitten aan de huid worden deze direct geprikkeld. De talgproductie wordt genormaliseerd, de sensibele zenuwen geprikkeld en de afvalstoffen worden via de bloedcirculatie makkelijker afgevoerd. Oedeem (vochtophopingen ) wordt door het lymfesysteem opgenomen en uitgescheiden.

 • Couperose Optima €67,95

Deze behandeling vermindert aantoonbaar de afgebakende roodheid en rode adertjes op wangen en neusbereik. Ze verzacht het warmtegevoel en versterkt de bloedvaatjes, om zodoende de weerstand van de huid te verbeteren.

** Wetenschappelijke tests hebben aangetoond dat deze speciaal hiervoor ontwikkelde producten van ALCINA voor thuis gebruik, de uiterlijk zichtbare tekenen van couperose al na korte tijd aanzienlijk verminderen. Al na 14 dagen was bij 65% van de testpersonen een zichtbare vermindering van rode vlekken op de huid en versteviging van de huidvaten opgetreden.

De couperose Optima behandeling heeft het beste effect in een kuur van 5-10 behandelingen.

Korting bij 5-ritten kaart -10% (5 maanden geldig) + 5% korting op de producten huidverzoringsproducten van Alcina.

Korting bij 10 ritten kaart -15% (10 maanden geldig) + 10% korting op de producten huidverzoringsproducten van Alcina.

 • Ultrasone Beauty Spa €80,00

Dé gelaatsbehandeling voor huidverbetering, gecombineerd met 3 massages. Uw huid wordt diep gereinigd, met een op uw huidconditie afgestemd reinigingsproduct. De reiniging wordt gevolgd door een Suiker scrub, welke vochtopname bevordert. De scrub wordt geïntensiveerd met de ZeitGard Borstelmassage.

Voorbereiding van de huid met een Hyaluron serum of Clear Face ampul of Deep active ampul of Lifting ampul, of Anti age ampul, afgestemd op uw huidconditie. Het serum-/ampulbehandeling wordt ingesluisd met de Ultrasonic Facial Massager (Galvanic, Sonic, Face LED Photon: diep reinigend, Hydraterend, vermindert fijne lijntjes, maakt de huid steviger, geeft vorm, vocht afdrijvend, verminderd wallen en donkere lijnen, vergroot de elasticiteit, ontspant en verjongd de huid.)

Een diepe bindweefsel massage van het gelaat, wordt vooraf gegaan door het active-energie ampul.

Met een zachte penseel massage wordt de huid weer tot rust gebracht en tevens het masker aangebracht. Tijdens het inwerken van het masker, krijgt u een effectieve nek, schouder decolleté massage De behandeling wordt afgesloten met de energie capsule, met een hoge concentratie aan vitamine E en A.

De Ultrasone Beauty Spa behandeling heeft het beste effect in een kuur van 5-10 behandelingen.

 

Nieuw bij Fuzz-et?

Boek de Meet & Greet

Meet & Greet voor Vrouwen t.w.v. €75,00

Een uitgebreide gezichtsbehandeling met: reinigen, scrub of peeling, stomen met heerlijk warme kompressen, verwijderen van onzuiverheden, masker en dag- of nachtcrème. 

Inclusief een GRATIS Kalmerend ALCINA  5-minuten masker t.w.v. €26,75

Meet & Greet voor de stoere man t.w.v. €85,00

Een gezichtsbehandeling met: reiniging, peeling/scrub, stomen met  warme Kompressen, verwijderen van onzuiverheden in de huid en een masker afgestemd op de conditie van de huid en een afsluitende fluid voor de mannenhuid. Uitgebreid met een stoere rug, nek en schouder massage.

Incl. GRATIS ALCINA Active Face Power fluid voor de man t.w.v. €21,95