Massage ontspanning

Massage is more than a luxury, it‘s a health benefit.

Gun jezelf een massage

Profiteer van korting bij een rittenkaart met 5 of 10 massages:

 • 5 massages = korting -10%
 • 10 massages = korting -15% 

Voorwaarden

 • Vooruitbetaling noodzakelijk
 • Niet overdraagbaar op andere personen
 • 5 massages dienen binnen 3 maanden/12 weken geconsumeerd te worden
 • 10 massage dienen binnen 6 maanden/24 weken geconsumeerd te worden
 • Verlenging van het termijn is niet mogelijk
 • Niet inwisselbaar voor ander type behandeling/massage 

soorten massages

 • 25 minuten sport/ontspanningsmassage €32,95
 • 40 minuten SPA rug ontspanningsmassage €47,50

Uw rug wordt voor aanvang van de massage gereinigd, gescrubd, onzuiverheden verwijderd en verwarmd met kompressen.

 • 55 minuten sport/ontspanningsmassage €57,50
 • 90 minuten ontspanningsmassage €90,00
 • Hawaiian Lomi-Lomi Lichaams Massage (v.a. 60 minuten) €67,95

Een mooie omschrijving voor de Lomi is “liefdevolle massage”.

De Lomi-Lomi massage is het meest bekend voor de lange, vloeiende massagegrepen en de dans rondom de tafel. Er wordt gemasseerd met de onderarmen met een ruime hoeveelheid warme olie.
Ook worden er tijdens de Lomi strekkingen, rotaties en knedingen gebruikt. Een Lomi-Lomi masseur kan bijvoorbeeld met één arm de schouder masseren terwijl de andere hand / onderarm de heup masseert, dit om harmonie en balans te bevorderen in het lichaam.

Tijdens de Lomi-Lomi massage zal ook altijd de buik worden gemasseerd. Hawaiianen geloven dat de buik de ziel van ons lichaam is.

Opties

 • 60 minuten     €67,95: massage alleen achterzijde van het lichaam, of achter- en voorzijde
 • 90 minuten     €92,50: massage voor- en achterzijde van het lichaam
 • Lomi-Lomi gezicht en top massage (v.a. 45 minuten) €57,50

(45 minuten) €57,50

Deze massage met zijn roots in Hawaii is een dynamische en vloeiende massage van nek, schouders, bovenrug, armen, decolleté,  gelaat en hoofd. Hierbij wordt en gebruik gemaakt van onderarmen en handen, in lange, diepe, ontspannende, vloeiende knedingen en effleurages. Er wordt gemasseerd met een ruime hoeveelheid warme (Kokos-) olie ,waardoor er met de gehele armen, diep onder de schouders en boven-rug kan worden gemasseerd. Dit maakt deze intens ontspannende massage, tevens een ultieme ervaring voor effectieve stress-relieve.

(60 minuten) €67,50

De Lomi-Lomi gezichtsmassage kan worden uitgebreid, met een ultiem ontspannende massage van de gehele rug in rugligging. Hierbij wordt diep onder de rug door gegaan, wat een unieke beleving van ontspanning geeft

Overige massages

 • Kobido Japanse Gezichtsmassage (50 minuten) €57,95

Een unieke massage dat ze met geen andere vergeleken kan worden. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als het ware een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage met drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage.

De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

 • Aroma Holistische massage (45 minuten) €50,00

Een duo van een vloeiende gezichts-, nek- en hoofdmassage met daarbij het gebruik van aromatische oliën en de masseur masseert met handen en onderarmen. Gevolgd door een drukpuntmassage en lymfedrainage om ontspanning te bevorderen en afvalstoffen af te voeren.

Dé topper tegen hoofdpijn en spanningsklachten.

 • Balinese Lu Lu’r massage (75 minuten ) €80,00

Een totale, top-tot-teen lichaamsmassage, geïnspireerd door authentieke elementen van de Balinese massage, met een exotische combinatie van aardse en bloemen aroma’s van de eilanden in luxueuze oliën, die de huid verzachten en een beleving van welbehagen creëren. Met gebruik van diverse nieuwe, langzame en snelle massage technieken en drukpunten, is dit dé massage voor complete ontspanning.

 • Hot Stone Massage (90 minuten) €92,50

Deze ultieme lichaamsbehandeling begint met een stimulerende borstelmassage van de huid, gevolgd door een lichaamsmassage inclusief hoofd en gelaat. Tijdens deze massage wordt er manueel gemasseerd, maar ook effectief met de stenen.
Door het gebruik van warme stenen en aromatische oliën heeft deze massage een dieptewerking die 3 maal groter is dan een normale massage. Dé manier om het drukke bestaan even te vergeten.

 • Orang Malu Massage (75 minuten) €85,00

Een nieuwe vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt. Bewustwording & bezinning is het essentiële uitgangspunt van deze unieke massage. De Orang Malu massage is een mix van diverse Oosterse en westerse massage invloeden, waaronder de ayurvedische, klassieke energetische massage en reflexologie.

Naast ontspannende manuele massagegrepen en meridiaanmassage, wordt er ook gemasseerd met verwarmde houten massage rollen (Kayu’s) en hot-stones. Deze Kayus’s zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in spieren losgemaakt. 

Deze unieke Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, de spijsvertering, de bloed en lymfe circulatie. Met het verstrekken  van energie en een algeheel gevoel van welzijn is de Orang Malu massage een absolute uitnodiging om geestelijk & lichamelijk te ontspannen