Massage therapeutisch

Last van hoofdpijn of blessures?

Triggerpoint massage

Hoofdpijn, tennisarm, nek-, schouder- of rugpijn en sportblessures komen bij veel mensen voor. Deze klachten kunnen worden veroorzaakt en onderhouden door triggerpoints. Dit zijn hypergevoelige plekken in het spierweefsel. Triggerpoints kunnen, onder andere, ontstaan door stress, overbelasting, trauma’s of littekens.

Deze triggerpoints kunnen zorgen voor pijn in andere delen van een spier of soms zelfs in nog verder weg gelegen structuren. De symptomen die door triggerpoints worden veroorzaakt komen voor in voorspelbare patronen waardoor de mogelijkheid van een effectieve diagnostiek toeneemt. Door triggerpointtherapie kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.

6 stappen

De behandeling van triggerpoints, beslaat 6 stappen. Er wordt gewerkt met inleidende behandeltechnieken, specifieke triggerpointtechnieken, deep tissue massagetechnieken, een afsluitende techniek en mogelijkheden tot zelfbehandeling. Op deze manier kunnen triggerpoints (en de bijbehorende klachten) effectief worden geëlimineerd.

Overige behandelingen

Korting bij meerdere behandelingen

Profiteer van korting op gezichtsbehandelingen met een ritten kaart: 

5 ritten = -10% korting
10 ritten = -15% korting

Voorwaarden:

  • Vooruitbetaling noodzakelijk
  • Niet overdraagbaar op andere personen
  • 5 massages dienen binnen 3 maanden/12 weken geconsumeerd te worden
  • 10 massage dienen binnen 6 maanden/24 weken geconsumeerd te worden
  • Verlenging van het termijn is niet mogelijk
  • Niet inwisselbaar voor ander type behandeling/massage

Cadeaubonnen

De verschillende behandelingen, maar ook de ALCINA producten zijn ook geweldig om cadeau te geven in de vorm van een mooi verpakte cadeaubon.

Fuzz-et heeft deze specifiek voor de vrouw én de man. 

  • Hoofdpijn en massage therapie (45 minuten) €49,00

Bijna iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn gehad. Hoofdpijn komt in verschillende vormen voor en kent enorm veel verschillende oorzaken en vormen. Therapeutisch bezien zijn een aantal hoofdpijnvormen adequaat te behandelen.

Er wordt tijdens deze therapeutische behandeling een praktische indeling gemaakt van de verschillende hoofdpijn- en mengvormen. Het accent van de behandeltechnieken zal liggen op het toepassen van mobiliserende gewrichtstechnieken van de hoog-cervicale wervelkolom gecombineerd met verschillende massagetechnieken.

  • Hydrowave Zwangerschapsmassage (55 minuten) €57,50

Een rug massage terwijl u op uw rug ligt? Dit is een revolutionaire methode voor de zwangere vrouw, die niet (meer) op de buik kan liggen. Door de ligging op warm water kussens, kan het totale lichaam optimaal behandeld worden. Tijdens deze massage komt niet alleen de rug aan bod, maar het hele lichaam. Deze massage kan worden toegepast vanaf de 13e week zwangerschap.

  • Zwangerschap verwen Arrangement €95,00

Dit verwenarrangement voor de aanstaande moeder is een combinatie van een heerlijke, uitgebreide gezichts- en decolletébehandeling die wordt afgestemd op uw huidconditie én een energetische Hydrowave Zwangerschapsmassage, om u weer in contact te laten komen met uw lichaam en de baby. Voel hoe u kunt ontspannen, hetgeen ook een groot effect heeft op uw ontspanning tijdens uw bevalling.

Sluit Menu