Massage therapeutisch

Last van cellulitis of onderhuids vocht?

Lypossage massage

Lypossage bevat behandeltechnieken met (zeer) intensieve massage handgrepen, waardoor een teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel wordt verwijderd. Hierdoor wordt de huid weer glad en strak. De massagetechnieken maken verklevingen onder de huid los, waardoor uitgezakte huid strakker en gelift wordt. Voor optimaal resultaat kan Lypossage het best worden gecombineerd met speciaal voor deze massage ontwikkelde crèmes (deze crèmes zijn inbegrepen bij de kuurprijs).

Behandelschema

Een behandelkuur bestaat uit 10 behandelingen per zone, plus een intake consult. Bij de intake zal u worden opgemeten en worden er aanvangsfoto’s gemaakt. Na de 10e behandeling wordt dit opnieuw gedaan en zullen de resultaten en eventuele onderhoudsopties worden besproken. De behandelingen duren ongeveer 45 minuten en zal gedurende 5 weken, 2 maal per week worden uitgevoerd.

De internationaal bekende massage therapeut en trainer Charles Wiltsieheeft deze speciale massage technieken ontwikkeld. In 1999 heeft hij met 100 vrouwen een studieproject over cellulite en overgewicht uitgevoerd. De resultaten hiervan zijn in diverse Amerikaanse media gepubliceerd. Het bindweefsel, lymfe, bloedcirculatie en stofwisselingsproces worden direct beïnvloed door deze intensieve massage handgrepen, welke bijna op ieder deel van het lichaam zijn toe te passen; armen, benen, billen, buik, rug, maar ook op het gelaat.

Veiligheid;

Lypossage is de meest veilige massage techniek voor het lichaam. De intensieve grepen kunnen in het begin enigszins gevoelig zijn. Iedere gezonde persoon kan deze massage zonder risico’s ondergaan. Lypossage kan ook voor/na liposuctie en liposculpture in overleg met de arts gegeven worden.

Waardoor krijgt u cellulitis?

Bindweefsel vormt op diverse plaatsen van het lichaam een soort van opslagplaats voor afvalstoffen die niet door het lichaam worden afgevoerd. Deze dikke laag met slechte stofwisseling heeft een zeer trage bloedcirculatie en voelt daardoor koud aan. Vochtophopingen in dit weefsel komen vaak voor. Voeding (te strakke) kleding kunnen een grote invloed hebben op de ontwikkeling van cellulitis.

Op welke lichaamsdelen geeft Lypossage het beste resultaat;

Lypossage is uitermate geschikt voor de bovenbenen, buik, billen, heupen, rug, bovenarmen, decolleté en gezicht. Het vetweefsel kan hier het beste bewerkt worden, met een snel waarneembaar resultaat.

Vaak kan liposuctie/liposculpture voorkomen worden, wanneer men een intensieve Lypossage behandel kuur ondergaat. Lypossage heeft bij toepassing in het gelaat, ook een liftende werking.

Voeding en beweging;

Omdat de Lypossage therapeut meestal geen diëtist is, kan deze slechts een algemeen voedingsadvies geven. Een gezond leef- en eetpatroon, voedingssupplementen en minimaal 2 à 2½ liter water per dag hoort hierbij. Bewegen, zoals fietsen, wandelen en andere sportactiviteiten vormen een must voor het lichaam. Uw figuur heef er baat bij.

De behandelzones zijn als volgt onderverdeeld;

 • Zone I; Billen, (boven)benen, buik
 • Zone II; Armen, rug, decolleté

Kuur van 10 behandelingen: €550,-

Losse behandeling €60,- per zone

Overige behandelingen

Korting bij meerdere behandelingen

Profiteer van korting op gezichtsbehandelingen met een ritten kaart: 

5 ritten = -10% korting
10 ritten = -15% korting

Voorwaarden:

 • Vooruitbetaling noodzakelijk
 • Niet overdraagbaar op andere personen
 • 5 massages dienen binnen 3 maanden/12 weken geconsumeerd te worden
 • 10 massage dienen binnen 6 maanden/24 weken geconsumeerd te worden
 • Verlenging van het termijn is niet mogelijk
 • Niet inwisselbaar voor ander type behandeling/massage

Cadeaubonnen

De verschillende behandelingen, maar ook de ALCINA producten zijn ook geweldig om cadeau te geven in de vorm van een mooi verpakte cadeaubon.

Fuzz-et heeft deze specifiek voor de vrouw én de man. 

 • Hoofdpijn en massage therapie (45 minuten) €55,00

Bijna iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn gehad. Hoofdpijn komt in verschillende vormen voor en kent enorm veel verschillende oorzaken en vormen. Therapeutisch bezien zijn een aantal hoofdpijnvormen adequaat te behandelen.

Er wordt tijdens deze therapeutische behandeling een praktische indeling gemaakt van de verschillende hoofdpijn- en mengvormen. Het accent van de behandeltechnieken zal liggen op het toepassen van mobiliserende gewrichtstechnieken van de hoog-cervicale wervelkolom gecombineerd met verschillende massagetechnieken.

 • Hydrowave Zwangerschapsmassage (55 minuten) €62,95

Een rug massage terwijl u op uw rug ligt? Dit is een revolutionaire methode voor de zwangere vrouw, die niet (meer) op de buik kan liggen. Door de ligging op warm water kussens, kan het totale lichaam optimaal behandeld worden. Tijdens deze massage komt niet alleen de rug aan bod, maar het hele lichaam. Deze massage kan worden toegepast vanaf de 13e week zwangerschap.

 • Zwangerschap verwen Arrangement €99,95

Dit verwenarrangement voor de aanstaande moeder is een combinatie van een heerlijke, uitgebreide gezichts- en decolletébehandeling die wordt afgestemd op uw huidconditie én een energetische Hydrowave Zwangerschapsmassage, om u weer in contact te laten komen met uw lichaam en de baby. Voel hoe u kunt ontspannen, hetgeen ook een groot effect heeft op uw ontspanning tijdens uw bevalling.

Last van hoofdpijn of blessures?

Triggerpoint massage

Hoofdpijn, tennisarm, nek-, schouder- of rugpijn en sportblessures komen bij veel mensen voor. Deze klachten kunnen worden veroorzaakt en onderhouden door triggerpoints. Dit zijn hypergevoelige plekken in het spierweefsel. Triggerpoints kunnen, onder andere, ontstaan door stress, overbelasting, trauma’s of littekens.

Deze triggerpoints kunnen zorgen voor pijn in andere delen van een spier of soms zelfs in nog verder weg gelegen structuren. De symptomen die door triggerpoints worden veroorzaakt komen voor in voorspelbare patronen waardoor de mogelijkheid van een effectieve diagnostiek toeneemt. Door triggerpointtherapie kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.

6 stappen

De behandeling van triggerpoints, beslaat 6 stappen. Er wordt gewerkt met inleidende behandeltechnieken, specifieke triggerpointtechnieken, deep tissue massagetechnieken, een afsluitende techniek en mogelijkheden tot zelfbehandeling. Op deze manier kunnen triggerpoints (en de bijbehorende klachten) effectief worden geëlimineerd.