Mind

Sinds 2017 wordt er niet alleen gedacht aan Beauty & Body, maar ben ik mezelf ook gaan specialiseren op het gebied van coaching

Met EFT-coaching (practitioner en Master). In 2018 volgde hierop ook NLP Practitioner en in februari ook NLP Master.

Hierdoor worden body en mind weer helemaal in balans gebracht. Dit kan d.m.v. gerichte, individuele coaching en gesprekken, of wanneer dit nodig blijkt met lichaam coaching in combinatie met massage.

Bij Fuzz-et is het mogelijk om coaching te volgen op basis van EFT & NLP technieken. De kosten hiervoor zijn: 

  • Intake Max. 60 minuten €50,00
  • Sessie 60-90 minuten €75,00

traject

Een intake gesprek.....waarom?

Wat goed dat u deze stap gaat zetten!
De grootste drempel die u over moet is het voor uzelf erkennen dat u wel wat hulp kunt gebruiken en dat dit niet betekent dat jij als mens nu ineens faalt. Juist niet! In tegenstelling tot de rest, gaat u liever de uitdaging met uzelf aan. In plaats van dat u maar door moddert, omdat u te koppig bent om iemand in te schakelen wiens werk het is u te helpen beter te functioneren dan u ooit voor mogelijk hebt gehouden.

In de intake wordt de basis gelegd voor een efficiënt en effectief coachtraject. Efficiënt, omdat meteen helder is waaraan en hoe er gewerkt gaat worden. Effectief, omdat ook helder is of de ontwikkelvraag wel past bij de context en of de interventies van de coach aankomen.

Om dit te bereiken is het van belang dat zowel coach als gecoachte zichzelf willen en durven laten zien.

Niet vrijblijvend kennismaken

De fameuze ‘klik’ tussen mij als coach en u  als gecoachte komt als het goed is tot stand, doordat de coach aansluit bij wat de gecoachte zegt en wil en zonder eigenbelang luistert naar diens verhaal. Deze aanpak zorgt er ook voor dat zowel de coach als de gecoachte zich al 100% inzetten: geen vrijblijvendheid, geen kaarten op de borst houden. Hoe weet u anders of de samenwerking wat gaat opleveren?

Helder (psychologisch) contract

U mag bij een intake gesprek ook aangeven wat u van mij verwacht. En ik zal ook aangeven wat ik van u verwacht tijdens een coach traject. Zijn er tussentijdse opdrachten of voorbereiding voor gesprekken? Wie neemt het initiatief voor het plannen van gesprekken? En wie bewaakt de kwaliteit? Dat laatste klinkt misschien gek, maar u als gecoachte bent en blijft de eigenaar van het coachtraject. Dan bent u dus ook verantwoordelijk voor het benoemen wanneer het te weinig oplevert. Als de gecoachte niet zelf de opdrachtgever is, maar bijvoorbeeld diens leidinggevende, dan bespreek ik met de gecoachte, welke vorm van voortgangsrapportage er is. En of er nog een eindgesprek met de opdrachtgever is.

Wat is de achtergrond en ambitie?

Iemands achtergrond en ambitie vertellen veel over iemands drijfveren en motivatie voor de coaching vraag. Wanneer die ambitie niet helder is, of heel wisselend, dan zullen we daar wat verder op in gaan.

Schets van de collega’s, de leidinggevende, eventueel klanten en de functie
Het systeemdenken leert dat ontwikkelvragen nooit los staan van hun omgeving. Simpel gezegd, elke actie heeft niet alleen met de gecoachte te maken, maar is ook een reactie op de omgeving. Een eventuele intake met de gecoachte en b.v. de leidinggevende samen, kan daarom veel toevoegen. Hoe reageren ze op elkaar? Is er helderheid over het functioneren, is er vertrouwen?

Sluit Menu